penktadienis, rugsėjo 13

Fainiausios rugsėjo dainos

Na va, nauja rubrika - mano klausomiausios mėnesio dainos:) Stengsiuosi, kad nesikartotų, nors tikriausiai vistiek kartosis. Nenumeruoju jų pagal patikimą, nes visos man tikrai labai patinka:D
Dainą išgirdau tik vakar, beje, iš http://fake-in-the-heaven.blogspot.com/ blogo, bet ji jau tapo viena š mano mėgstamiausių.
Prisipažinsiu, nesu Lanos gerbėja, tai vienintelė jos daina, kuri man tikrai patinka. Ne per liūdna (nes kitos Lanos dainos būtent todėl ir nepatinka), bet su išlaikytu stiliumi.
Mansonas pradėjo patikti visai neseniai, kai draugė, kuri yra jo gerbėja, privertė mane išklausyti vieną dainą. Būtent šitą:) Labai nustebau, kad jis tik šnypščia, bet nesispjaudo, per daug nerėkauja, o dar priedo yra labai labai graži melodija.
Ok, klipas tikrai šlykštus, pornografinis ir t.t., bet nereikia leisti jam užgožti pačios dainos. O ji, bent jau man, tikrai graži. Smagus ritmas, energija, tinka šokiams... Gal Miley ir pasidarė tokia perdaug..., bet jos dainos nuo to netapo blogesnės.


Avicii kuria tikrai puikius klipus, nagrinėjančius visuomenės problemas - pervargimą darbe, miestų ir kaimų priešpriešą ir t.t. Todėl tarp mėgstamiausių rugsėjo dainų - net dvi Avicii.


Nėra ko pridurti - patiko ne tik man.


Įdomus klipas, tobulas Sios balsas (kaip norėčiau tokį turėti...), sena, bet gera daina... Būtent ją galėčiau įvardinti kaip savo mėgstamiausią. Klausausi jau ilgai, bet kažkodėl ji niekaip neatsibosta:)
Dabar pastebėjau, kad klausau labai skirtingų stilių muzikos. Net keista pasidarė:) O ką iš šių dainų klausote jūs? Gal išgirdote kažką naujo (nors šiaip visos dainos ganėtinai populiarios)? Komentuokite:)

2 komentarai:

asdf rašė...

Rugsėjis dar nesibaigė :D

Unknown rašė...

Ai, bet vistiek viskas bus taip pat:) Nes kažkaip užėjo noras parašyti dabar:)