sekmadienis, rugsėjo 8

Muuuuzika!!!

Nenoriu jūsų kankinti kalbomis apie šilumą, vasarą ir t.t. bet šios dienos buvo TOBULOS!!! Turbūt geriausios per visą vasarą (nors dabar ruduo). Penktadienį, nors atsikėliau su užtinusia akim, vis tiek ėjau į mokyklą.  O TADA!!! Brainstorm koncertas!!!!! Iš tiesų, apie šią grupę sužinojau tik prieš pat koncertą, kai mama pasakė, kad yra tokie. Bet išklausiau Youtubėj vieną jų dainą, pagalvojau, kad nieko neprarasiu (juk gyvenu tik penkios minutės iki Katedros aikštės) ir išėjau. Sakau sąžiningai, nesitikėjau nieko gero. Bet pačiam koncerte šėlau ir šokinėjau taip, kad kitą dieną gerklė buvo baisiausiai raudona, o balsas - gergdžiantis:)
 Viskas, aš juos myliu:D Šeštadienį akis užtinusi dar labiau, bet važiuoju į sodą ir padedu tėčiui kepti tikriausiai paskutinius šašlykus šiais metais. Skonis buvo kažoks kitoks, nostalgiškas:)
Vakare ėjau į dar vieną koncertą, bet jis kažkodėl ne itin patiko. Gal prie to prisidėjo ir girtas vyrukas, vos neapvėmęs manęs ir draugės. O šiandien buvau Sereikiškių atidaryme (rytoj apie tai dar parašysiu). Bet į Anties koncertą nebeeisiu. Kad ir kaip būtų liūdna, reikia mokytis fiziką:((( Na štai, supratau, kad tik dabar galutinai atsisveikinau su vasara... Nes ankščiau nesinorėjo patikėti, kad viskas jau baigėsi... 

Komentarų nėra: