pirmadienis, rugsėjo 9

Puponautai valdo!!!!

Baisu. Labai baisu. Puponautai. Brrr.... Na ir pagalvokite, ką su jais veikti? Gal maži vaikai ir sugalvos, juk jų vaizduotė nereali, bet puponautai mažiukai, praris, iškarto apsinuodys... Galvoju, gal daryti su jais tokias parodijas? Tik kad puponautų neturiu:D Viena parodija išėjo visai netyčia, kai puponautas, vardu Drakula-cha (kas per idiotiški jų pavadinimai...) įkrito į mano lėkštę, kai valgiau sriubą. Persiprašau už labai blogą kokybę, bet mama vis neprisiruošia naujo fotoaparato nupirkti:)


 Šiurpu, ane? Manau, Maxima galėtų pagalvoti ir apie vaikų saugumą, rengdama tokias akcijas:/

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Na, nereikia prašyti, kad mama nupirktų fotoaparatą. :D pati taupyk ;DD

Unknown rašė...

Žinok, aš moku taupyti, bet mama fotoaparatą pirks visai šeimai ir beto, visai gerą, veidrodiį, todėl man pirktis dar vieną vien tik sau visiškai neapsimoka:)

Blondė rašė...

Skanaus puponauto

Unknown rašė...

Gintarija, ačiū:)))

asdf rašė...

mažiai taip pamišę dėl jų, bet aš juos vadinu šudonautais (čia vieša erdvė, tai neneigsiu šito), nes jie niekam tikę, nereikalingi, tik uždarbiauti, tačiau nenaudinga.

Unknown rašė...

Tai aišku, juk ką su jais veikti? Nieko:) O užtat labai lengva praryti. skaičiau, kad juos išrado suomiai, o paskui Maxima perėmė, todėl tokie juokingi pavadinimai:) Mes su tėčiu kai tik juos pamato, ištisai juokiamės. Čia tokia manija kaip su lipdukais. Na, gal mažesnė:)))