šeštadienis, spalio 19

Daily routine

Nekenčiu rutinos. Rimtai. Net vieną man patinkantį būrelį savo noru galiu lankyti daugiausiai dvejus metus. Išimtis - baseinas, man laaabai patiko plaukioti (gal būčiau tapus antrąja Rūta Meilutyte), bet, deje, tapau alergiška chlorui, nes kelias dienas ryškiai per daug jo į baseiną privarė... Išbėrė raudonomis dėmėmis, buvo bloga... Dabar vien tik pagalvojus apie baseiną pradeda pykinti:( Bet jei turiu galimybę, visada plaukioju ežeruose, upėse ir visur kitur, jei tik nėra chloro.

Beje, šiandien buvau pas klasiokę Guodą namie. Kvietė visus klasiokus, atvažiavo dauguma:) Gyvena ji kažkur prie Jeruzalės, soduose, tai kai važiavau su tėčiu mūsų pokalbis buvo maždaug toks:
- Žiūrėk, čia sankryža, į kurią pusę sukam?
- Tai gal į kairę?
- Gerai, į kairę tai į kairę ;D
Bet galiausiai kaip nuvažiuoti radom, vakaras praėjo puikiai, nepaisant vieno incidento su viena drauge (nepasakosiu kokio, bet tikrai labai nefainas dalykas). Tai nebuvo tikras plotas, visgi mes iš Jėzuitų gimnazijos:) Ėjom prie upės, plukdėm ant suoliuko rastą laivelį, du klasiokai nuvertė tualetą :D Žodžiu, buvo tikrai linksma:)

Komentarų nėra: